Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

Vad är din närvaro annat
än en liten ljuskägla som sveper
genom mörkret

Låt oss hoppas
att den någon gång belyser
det som kan bli synligt
även för andra




Fri vers av stenhur VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-11 11:06



Bookmark and Share


  aol
ja alla små ljus ska upp i det stora där vi alla blir till en enda stor enhet,
2012-07-15

  Jan Widströmer VIP
Gåtfullt vem som kan närvara på ett sådant sätt, och vilka som hoppas bli upplysta. Tänker mig en diffus åkallan/bön till högre makt.
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP