Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter till dig

 

 

Alla dessa ord

vackra av kärlek

alltför smärtsamma

för att behålla dem här hos mig.

 

Dina brev

dina dikter

sänder dig dem åter

förseglade med en kyss.

 

Som en påminnelse

med förhoppning

om att de ska nå dig

där du är.

 

I ett universum

långt bortom

det som var vi,

en gång.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-11 21:26



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
... ett avskedsackord!
2012-07-16

  ULJO
Berör på djupet
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP