Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att få vara till ...


När jag ...

När jag är omtyckt är jag vacker
När jag är uppskattad är jag fin
När jag är älskad är jag underbar
Där hon finns är jag trygg




Fri vers av Jack_iX
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-02-05 23:11



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Vilken liten raring till dikt!
Känner igen känslan den ger!
2006-02-08

    Mejja
Ja tänk vad mycket andras visade känslor kan betyda och värma.
Den är så fin, denna lilla. Ge den till henne vars orden är vända till.
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX