Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkan i vår familj

Du är min yngste

Jag tänker på hur bra du är på kommunikation

Du har orden

Du har tecknen

Du har de rörliga bilderna

Du har glädjens utseende

Hela du utstrålar viljan att förstå

och viljan att bli förstådd


Ditt band till din bror är stark


Han har inte orden

Han har några tecken

Han har underbara bilder

Han har sitt självklara sätt

Ingen tvekan

Han har det stora hjärtat som rymmer oss båda

tryggt

utan krav.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-12 10:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fin.
2013-07-15

  bittemi VIP
Mycket varm och vacker text!
2012-08-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig beskrivning i kärlekens tecken
2012-07-19

    ej medlem längre
Varma kärleksfulla ord
2012-07-14

    Bodil Sandberg
Härligt!
ingen tvekan här inte varje ord som vackra varma och goa!
underbar läsning!
2012-07-13

  walborg
Varm beskrivning
2012-07-12

    ej medlem längre
Vackert!
2012-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart beskrivet...
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP