Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrift

 

de uppresta griffeltavlornas skrift  -

en skog av lansar innan det möjliga

som drömmarna i mitt då

 

när kanske blivit huvudordet

besannas skrifterna

med värme, klibbig blötma

 

markeringar i hinnan

(anteckningar egentligen)

spetsiga inåt

 

vaknad kryper in i allt

spärrar upp ögonen




Fri vers av cilax VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-07-12 10:47



Bookmark and Share


  Katasterismi
ditt sätt att hantera språket fortsätter att förundra mig
2012-07-12

  Erik H.J Hultin
vaknad kryper in i allt...hm, kan betyda; ett vaknad subjekt kryper in allt, eller; en vaknad (substantiv, tillstånd, känsla) kryper in i allt. Såväl bildspråkligt som grammatiskt orginellt, kryptiskt gäckande. Fashinerande. Blötma? :) Skulle vilja ha ett Cilax lexikon..!
2012-07-12

  wildah
Underfundig och fin text.
2012-07-12

  Nanna X
pekfingerabjektalt
2012-07-12

  träsnidaren
Intressant. Skapar mycket känslor som är svårt att sätta fingret på.

Gillar detta!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt