Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...har aldrig hunnit vara det, Skattemyndigheten har, ALLTID, hunnit före mig (bara i år har jag pytsat iväg ett par direktinsättningar på totalt 60.000 kr till dem !) Annars hade Fogden tagit min (nio år gamla ) bil !


Om jag var en rik man...

Om jag var en rik man

jag gjorde vad jag kunde
först för mina barn

så att de mådde bra
se´n till andra fattiga
till dem jag mycket gav


Om jag var en rik man

såg jag till att jag
redde mig
se´n till RÄTTVISAN
jag vände mig
och jobbade för den


Om jag var en rik man

en massmedial chock jag starta ´
för att om RÄTTVISAN "tjata"
för den saknas ju mest
av allt
och den är ju BÄST
Livets Allt !


Om jag var en rik man

Välgörenhet
för Aktivitet
vore min devis
för på RÄTTVISAN
finns INGET pris !


Om jag var en rik man

då vet ni nu
vad jag skulle göra
RÄTTVISANS TÅG
jag ville köra !!!!!

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-12 13:47



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Du är rik på kunskap. Det som räknas som kapital det känns betryggande ha dig här på poeter med din kapacitet./Diana.
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska