Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska jag skratta eller gråta?


Du är som ostbågar.

En gång är ingen gång, sa du och log.
Och cigaretten jag förr alltid hatat
blev genast så sexig, mot dina läppar
när jag inte äger dem längre.
En gång är en gång,
och jag hoppas på två, och tre.
Men jag äger dig inte längre.
Du är som ostbågar, sa du.
Tar man en måste man äta upp hela påsen.
Som vanligt får dina konstiga liknelser mig
att rodna i alla fall.




Fri vers av voyage
Läst 491 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-05 23:43



Bookmark and Share


    Kathleen
den var söt.. snitsig liksom ^^,
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage