Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker hela tiden svar i mitt inre


på alla de frågor som jag har

Tänker så att det knakar

Tänker så att det brakar

Ja, man kan verkligen höra mina tankar knaka

genom att bara titta på mig

Se hur jag dagdrömmer mig bort

Är för stunden inte kontaktbar

Men det roligaste är ändå

Så fort jag har kommit på ett svar så får jag alltid en ny fråga

att fundera över

Nä, de tycks aldrig ta slut...


Jag söker hela tiden svar i mitt inre!

Ken Cassel
12/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-12 15:37



Bookmark and Share


  Rise Little One
Om jag är ditt inre kommer jag att protestera ;)
2012-07-12

  aol
du har ett kreativt tänkande inre fine poetvän,
2012-07-12

  Larz Gustafsson VIP
Varför söker du inte utanför dig själv?
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel