Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiderna förändras och vi med den


Så det som hände igår har kanske redan för längesen

gott ur tiden, min gode vän

Ingenting som hägrar längre

För numera så är det bara morgondagen som vi egentligen

behöver att oroa oss för

och bry oss om

Oroa oss för vad kanske vissa galningar till människor

kan ta sig för

Vad de är villiga att göra för sina egna intressen

Kanske ett litet atomkrig, då åtskiljiga av oss på planeten

går en plågsam död

till mötes?

Då hatet har tagit makten över den annars

så gudomliga

och gudfruktiga kärleken...


Tiderna förändras och vi med den

För gör vi inte det, så kommer många människor

att dö ut med tiden

Då det blir varmare och varmare för varje dag som går

på planeten

av alla våra utsläpp och så vidare

Och kan inte våra kroppar då lära sig att klara av

den nya värmen till exempel

med evelotionen

så kommer nästan allt djurliv på Jorden till slut

bara kunna tacka hem

För där så tar det helt slut på refrängen...


Den mänskliga rasen som planeten i sig själv

kommer att klara av

Överleva

Och då planeten säkert suckar med ett stort leende

på sina läppar

Äntligen så blev jag av med den där parasiten

Människorna!

För de var ju inte riktigt kloka med sitt uppfinnande

hela tiden

Skulle hela tiden hålla på att förändra saker och ting

som redan var vackert

på planeten

Skogen

Naturen min...

Ken Cassel
12/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-12 16:38



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ett stort ämne att diskutera om ...
2012-07-12

  Larz Gustafsson VIP
Ditt problem är att du tror att du vet allt.
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel