Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av det som var mitt kärleksliv.

Jag skakade på huvudet
instämde att det här
det var inget seriöst
förödmjukad inombords
Som ett skilsmässobarn
som skiljts från män
som går med på det
ler
för att badda saknaden
och för att vara till lags
och jag spyr över mitt beteende
Och jag dricker för mycket
glas efter glas
det värmer inte
det känns inte
det är väl därför
Och jag vet inte varför jag sträckte efter din hand
men jag vet varför du tog i
i regnet klockan 06:48
gick jag ensam hem
i svarta tygskor
i gråa pölar
av det som var mitt kärleksliv.





Fri vers av Ruterdam
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-12 21:15



Bookmark and Share


  träsnidaren
Det är smärtsamt vackert! Riktigt riktigt bra!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam