Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mystisk morgon


Kan inte se någon sol

Men jag vet att den finns där uppe någonstans

ibland molnen

Hoppas att den har det riktigt kul

En massa Fun

Men eftersom det spöregnar här just nu

så saknar jag faktiskt

solen lite grann

Tycker om när den lyser ner på mig

När den lyser mig varm

Så vart är du nu bara någonstans

Så kom fram nu är du snäll

För gör du det så kommer jag att krama om dig

För tro inte något annat, min älskade vän

Älskar ju dig, mitt solsken...

Ken Cassel
12/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-12 21:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Nu räcker det med regn, här kom
solen fram till slut idag
2012-07-13

  Rise Little One
Ja, kom fram nu så alla bleka människor kan krama om dig solskenet.
2012-07-12

    tramp
ja de e´ ett jävla regnande...vad gör regeringen ?
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel