Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå till nu Du!

Tänk om
Våga tänka om
Tänk nytt
Tänk flytt...

En ny värld
Du kanske finner
Du undrar om Du hinner...
Jag tror Du vinner!

Våga hoppas som om
Allt plötsligt vände om
Allt det där bra bara kom!

Dröm och tänk himlahögt
om allt Du vill och mera till
regnbågsfärgat kliv i Ditt liv
vilket jättevackert tidsfördriv...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-12 21:35



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Skön text Ewa man måste nog våga för att vinna.
2012-07-15

  Lars Hedlin
VAckert fina du! :)
2012-07-14

  Olof Lagerhorn VIP
Om livet på tomgång går
stanna upp
och fyll tanken
vid Ewas mack
sen är det du som över vägen rår.

Vackert och klokt Ewa!
2012-07-13

    Ken Cassel
Fint Ewa! :)

Kramar

Ken
2012-07-13

  ULJO
Där fick du till det
2012-07-12

  limerick
Rätt tänkt och skrivet.
Bli en optimistturist
i drömmars hemvist
när allt känns trist!
2012-07-12

  Eva Helene VIP
Den satt bra, tack !!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt