Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allah Akbar

Ja, det är sanna ord, Gud är stor, så stor,
Så oändligt stor att han blir oändligt liten,
Omöjlig att skymta, att se, eller ens förnimma,
Så stor att du inte kan se honom när han står mitt framför dig,
Så liten att du inte kan finna honom med lupp och sticka,
Vi är förblindade, av våra ögon sanna mina ord,
Och dövade av öron, av näsan förvillade, och munnen
Ja du har allt det största otyget bringat,
Från din torra tunga har fallit ord, som jagat honom på flykten,
Då du utropat – Allah Akbar!




Fri vers av Steppen
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-02-06 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen