Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara , enligt konventionerna, inkorrekt, att man inte passar in i mallen, att man sticker ut (för mycket !)........


"Inkorrektiker !"

Jag är stolt över
att vara en Inkorrektiker

En samhällelig Frustratör


Jag gläds över
att framstå som en Antipolitiker

En oavhängig Observatör


Att vara en Inkorrektiker
ger inga pluspoäng
mest "Negativrepliker"
och mycket, mycket däng !


Men jag framhärdar
med masochistisk envishet
jag uthärdar
med oförståndig envetenhet
för jag vill förnya
mot rättviseriktning
jag "kulor" avfyra
med klar inriktning
mot det bestående
det etablerade
det oförstående
utrangera det !


Jag vill va´
en Inkorrektiker

och ifrågasätta


En "Motströmmenelektriker"

vill verbalt skarprätta !



-------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 237 gånger
Publicerad 2012-07-13 14:21



Bookmark and Share


  poetryGirl
Du är på GÅNG igen!!
2012-07-13

  träsnidaren
det svänger härligt och äkta av detta verk!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska