Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, vad vacker du är kvinna


Skulle så gärna vilja bli till din lover

Din älskade

Den som turn you on

Varje gång

Den som om nätterna har dig i sitt omfång när vi ligger där

tryggt sked till sked

Och varje gång som jag försöker att turn you on

så märker du det

med besked

För det är då som jag har fått fjång

Och det är då som jag drömmer om att du genast

är med på noterna

och sliter sönder min så nattliga kalsong

Och sedan så håller vi på att pussas och kramas och kelas

nästan hela natten lång

Och eftersom det är sommar och helg imorgon så kommer jag

snällt och bjuder dig på

frukost på sängen

Men då du istället föreslår att vi istället tar frukosten

på min så stora altan till balkong

Och det med morgonsol i våra nu så nyvakna ögon...

Åh, vad vacker du är kvinna!

Ken Cassel
13/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-13 19:28



Bookmark and Share


  Rise Little One
En ljuvlig dröm ....
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel