Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas de viskar


Men för helvete
Vakna upp för fan
herr konstgjord minister
du mannen eller kvinnan
som sitter och skiter
och har säkert mer åkommor än jag
eller hur
visst är det så
jag har i alla fall styrkan
att våga gråta och erkänna
jag tillfredställde mig själv
och tänkte på en på sitt sätt snygg
men framgångsrik kvinna
så öm du var
och ibland
vet du vad
är det så underbart skönt




Fri vers av Marvin
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-07-13 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin