Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min äkta totala förbannade ensamhet


Ljug aldrig
snälla smek mig
jag lovar
lova allt och ingenting
kör rakt igenom mig
försök
jag ger dig en hundring
se mina tårar
om de finns
om du vill
kan jag lära dig
att inse
att livet faktiskt
kan dödas vidare
nej faktiskt inte
min kniv var alltid där
jag borde
tatuera mig




Fri vers av Marvin
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-13 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
SHARP-ish
(100%)
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin