Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tröst till min vän


Bara ett steg

Var inte rädd
Döden är BARA ett endaste steg
som en utandning, en suck

Och du är på andra sidan
Där ljus och frid råder
Där är du fri
Där finns endast glädje
Ingen sorg eller saknad

Du har kommit fram till vägens slut
Här måste vi släppa varandras händer
Var inte rädd, det är bara ett endaste litet steg
Så är du i det eviga hem, hos Gud där ingen skugga finns

Vi står kvar vid vägens slut med böjda huvuden
tända ljus i våra händer
tårar som fuktar marken där du alldeles nyss stod
Vi hyllar minnet av dig och saknar dej

När sommaren är som vackrast
sjunger fåglar vemodigt om dej
som fattas oss

Vila i frid




Fri vers av Maiah VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-14 03:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ger mig en känsla av frid och kärlek "APPLÅD"
2012-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker hyllning...
2012-07-14

  Christine Sabel
så vackert
det påminde mig om
att jag glömt
i år, att min mor
dog i juli
för fast jag tänker
på henne varje dag
så är hon nu fri
utan grav och dödsdag

Tack för din dikt!
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP