Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, älskling, varje gång som jag tittar på dig


så inser jag

att jag ingen annanstans vill vara

För du är ju för mig den mest underbara människa

Den som jag håller så otroligt kär


Älskling, älskling, varje gång som du tittar på mig

sådär som du gör

Äter upp mig med dina så heta blickar så kan jag känna

inom mig hur det kickar

Blir så otroligt glad och berörd smått förstörd av att du

så öppet visar vad du känner för mig

Men det är väl bara som det sig bör när två människor

älskar varann så som vi gör

då det är okej för både kille och tjej

Älskar ju dig

Och det kommer jag säkerligen att göra ända till den dagen

jag faller ihop och dör...

Ken Cassel
14/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-14 13:07



Bookmark and Share


  Rise Little One
Åh ... så kärleksfullt är denna ... Härliga känslor förmedlas genom texten.
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel