Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg ett program igår på Nat Geo Wild där tre killar gjorde just det här


Vi sitter i bilen på väg emot Nilen


där vi ska simma tillsammans med krokodilerna

Nilkrokodilerna

De största reptilerna i världen

Så kanske det här blir den sista färden som vi tre gör

tillsammans

Men vad gör det om hundra år

För om vi råkar att bli uppätna så är det ingen mening

att vi släpper

en och annan liten krokodil tår

Men eftersom vi nu brimmer för våran sak att studera dessa

gamla dinosarier på deras egen hemmaplan

så är helt övertygad om

att det bara går...

Vi sitter i bilen på väg emot Nilen!

Ken Cassel
14/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-14 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Ken!
2012-07-14

  Rise Little One
Ja ja man lever bara en gång ... får hålla tummarna för de tre killarna .... hoppas de vet vad de gör för någonting...
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel