Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla var tyst


Allting det som hände
förstår du det min blomma
En härlig braja i diket och vände
men ni ni var tomma
jag vill förstå från då
ändrar det sig
nej inte det jag vill nå
jag passar inte in i dig
en på lilla miljonen
en saga farligt sann
det är inte saften av melonen
som producerar en äkta man




Fri vers av Marvin
Läst 165 gånger
Publicerad 2012-07-14 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin