Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palliativ (jag har tappat räkningen nu)

Det måste vara dimmor över myren
det suddiga i dina blickar, starren
och ängsullen i tovor
som vi kammar
som vi reder ut
det måste vara sensommarregnet
i silverstrån i strålar invid bänken
det måste vara förhöst
det som blommar över
och allt som faller, sakta strilar
allt vi torkar undan
för att det måste
för att stackmoln kurar tungt
i dina alltför tunna händer




Fri vers av Grävling
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-14 21:32



Bookmark and Share


  cilax VIP
ja, vackert
2012-07-14

  Nanna X
tungt vackert
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling