Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig

Det har hänt att jag tecknat ditt ansikte
i en handflata
över asfalt i regn
med lupiners frömjöl
och väntat dig att slicka svärtan
ur mina ögonvrår

du är en saga som jag hör för första gången
varje gång

jag har gröpt meningen ur orden
jag har sökt en hares ly
en vargs blottade strupe

jag har memorerat fraser ur en bok
varsamt tog du den ur mina händer

vi är varandras bytesdjur
vi är orden som börjar där texten tar slut




Fri vers av Grävling
Läst 735 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2012-07-14 22:44



Bookmark and Share


  Bengt Sareld
Så vacker.
2019-05-20

    ej medlem längre
Spännande slut, och vi frågar alla: "Vilka ord"?
2019-05-14

  KaffiTöisen
Fyfan vilken vacker text! Älskar den. Speciellt sista raden. Underbart!
2018-01-27

  Bengt VIP
Underbar sista rad.
2016-11-04

  Aisha VIP
mycket vackert....
och jag tycker mycket om....
2012-07-16

  kerstin skriver VIP
en mycket poetisk text som har ett lugn över sig i en som jag känner stor sorg.
och det är möjligt att om titeln varit en annan skulle texten bara utstråla lugnet poch läsningen blivit en annan. jag vet inte..

mycket bra hursom.
2012-07-15

    ej medlem längre
Grävling, du är högt på min topp-tio någonsin-bästa-jag-har-läst.
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling