Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka hamn

Natten gröper vingar ur din rygg
sakta drömmer du om drömmars frånvaro
ett djup hugget ur märgelsten och gölars kluvna ytor
granit, kvarts, pyromorfit; all sten är väntan
avgrunden klänger sig vid dig
som smälte den till din huds levande hetta
kunde jag skulle jag lova
du är inte förgäves
grundsten håller dig, bär dig i famn




Fri vers av Grävling
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling