Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hjälper inte längre vad finns det nu som hjälper


Medresenär, främling

Jag vet, jag borde gå nu
jag har en hunger att inte stävja
ett nattligt rus att kräva åter
och dina handleder är alltför tunna
för att varsamt hålla runt;
omkring dem, blåningar och rispor

jag borde inte andas här
jag borde inte väcka
men jag behöver någon självförvållad
ett ställföreträdande kaos
så stanna, så håll mig
jag hungrar
låt mig veta efter vad




Fri vers av Grävling
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-15 00:47



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
det är med stor behållning jag läser den här texten. den har en skön ambivalens som griper tag i mig och jag tänker att vad vet man egentligen om vad man behöver eller vill och vad det är som gräver som en hunger. en längtan efter mer..
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling