Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade vi bara något annat än detta, hade vi allt

Sedan jag var nästan barn
har jag burit gröna gardiner
i ett minne bakom pannbenet
jag sparar därför löv i böcker
och allt doftar tunna, lönnliga blad

sedan jag var nästan barn
är min hågkomst enslig,
mina gömslen funna och förstörda
när de tror att vi inte hör dem
talar kråkfåglar med milda röster till varandra

jag trodde att du förstod
du förstod




Fri vers av Grävling
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-15 01:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
äntligen lite grävlingdikter igen, underbart vackert
2012-07-15

  Nanna X
jättefina dikter - tunga av längtan, jord, växtlighet, verklighet.
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling