Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen





Har tänkt mycket på henne det senaste

det brukar jag alltid göra efter att jag lämnat henne
och det har aldrig varit svårt att göra det

jag säger bara som det är
- Du inspirerar mig inte längre

klart hon blir ledsen
skär sig i armarna och så
ibland ligger hon med andra
hon vill väl känna något riktigt gissar jag

så då tar jag henne tillbaka
och när jag vet att hon är min igen
talar jag om för henne hur jävla svag hon är

klart hon blir trasig
full av hål
till ingen nytta alls



jag förstår henne inte







Fri vers av Mamut
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-15 15:39



Bookmark and Share


  Maja Wijk
Du fångar mig.
2013-07-08

  träsnidaren
Mycket svart och skrivet med mycket ironi. Men orden berör och får mig att känna efter, tänka till. Snyggt!
2012-07-16

  kerstin skriver VIP
alla danser är inte lika trevliga. denna text berör mig illa.

men, bra skrivet, det är som ett torrt konstaterande, lite psykopatiskt..
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut