Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter denna



Det blir värre
när stormen lagt sig

Alla frakturer
och neuroser
blir synliga


Jag hade önskat
att sammanbrottet
kommit tidigare

och att tystnaden
var enkel




Fri vers av Mamut
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-28 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut