Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eskapism




Jag är inte attraherad
av något
annat än marken

men jag uppskattar flykten
och det långa fallet

när jag igen
återvänder
till fantasin




Fri vers av Mamut
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-07 17:09



Bookmark and Share


  Maja Wijk
Jag äslaker din raka lätta rena enkelhet
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut