Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän



Det kunde varit så perfekt
men jag gör ingenting
för någon annan
än att lämna
dom bakom

Och dagsljuset
borde göra mer
för mig
än att lämna
mig utbränd

Och ni
mina vänner
borde veta bättre
än att komma nära
mig
och orden
som lämnar min mun




Fri vers av Mamut
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-24 14:10



Bookmark and Share


  kriya
Wow
2022-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Sätter igång tankarna.
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut