Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollaps


Ur gryning
det sista hoppet blir
att ingenting
är i morgon likt

Jag vet
bröt fäders ed
för att ta mig hit

Men tänk
detta urholkade ursprung
är bara början
på en evig strid




Fri vers av Mamut
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-09 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut