Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korall




Det tar sådan tid
att somna
när jag står emot ljuset
uppslukad av tankar

Och det var så längesedan
jag kunde le

Som nu
nere på botten
förstår jag äntligen
varför korallen
växer så långsamt




Fri vers av Mamut
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-30 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut