Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lid




Jag har bett
om att regn
ska dränka min hunger

för utan vågor
är kroppen död




Fri vers av Mamut
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-07 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut