Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Marcus Hendler-Landy


Mitt hjärtas inre röst

Kärleken finns i alla dess färger, den finns även i svart.
Den formar våra öden och den förgyller våra liv.
Den finns runt om kring oss, den lever på vår nåd.
För den som inte tror på kärleken, får heller inga svar. Ljuset är dess källa, insikt är dess tro.
För den som lever på hoppet, ger kärleken ingen ro.
Att leva bakom kärlekens skugga, en mantel utan sol.
För den finns bara mörker, ord fyllda av hat.
Bitterheten ger sin smak men den föder ingen ondska. Förvirrad, förtvivlad i ett lyckorus,
det är bara ett sätt av några att visa kärleken på.
Den är din... Den är min... Den är vår tillsammans!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mandy Rich
Läst 904 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-15 18:26



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra, välkommen tilll poeter.se
2012-07-17

  Mats Henricson
Den här var GRYMT bra dessutom är den annorlunda, inte så där sötsliskig som, när tex undertecknad försöker skildra Kärleken , IMPONERANDE ! Bokmärker som lärdom !
2012-07-16

  Åsa Hall
gillade din ord om kärlek och dess skugga... *
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mandy Rich