Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla Känslor

Jag har kraschat, slagit i med en kraftig duns.
Mina tårar har sakta börjat rinna
andetagen, pulsen, visar mitt rätt sinne
men utanpå är jag alldeles stum.




Fri vers (Fri form) av Mandy Rich
Läst 346 gånger
Publicerad 2014-01-09 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Rich