Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sätta livet på vänt


Att sätta livet på vänt
Att andas & stanna upp

Det är inte självklart för många
och vi tar dagen förgivet

Att följa sitt hjärtas röst
Att lyssna till sin gudagåva
det vi kallar vår människokropp.




Fri vers av Mandy Rich
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-17 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Rich