Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas hand

Med en smekning
väcker du mig
ur en stilla sömn






Fri vers (Fri form) av Mandy Rich
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-09 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Rich