Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten inom oss


Jag är ingen poet

med fina visor och vackra ord

utan endast ett tänkande väsen

likt många andra på vår tysta jord




Fri vers av Mandy Rich
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-16 16:52



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra den, mycket tänkvärda ord
2012-07-17

  Mats Henricson
Mycket tänkvärd "sammanfattning", den bådar gott !
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Mandy Rich