Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Marcus Hendler-Landy


En fadersgestalt

Klockan slår sitt sista slag, du blir alldeles torr i mun. Utanför väntar ett barn, på en pappa, en hjälte,
någon som funnits där var dag.
Tankarna, tomrummet, en känsla så vag.
Snälla kom tillbaka, för jag ska bli pappa en dag.
Jag ska ha ett hus med röda knutar,
en utsikt mot böljande hav.
Vi sitter på verandan, det är här i livet vi vill va.
Men idag är jag bara åtta, och utanför finns ett
väntande barn.......




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mandy Rich
Läst 1432 gånger
Publicerad 2012-07-17 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Rich