Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Amazonkvinnas dilemma

 

 

Jag var beredd

att följa dig till världens ände.

Att med mod i hjärtat

strida vid din sida.

Bära dig på mina armar

när du var svag.

Vara ljuset i mörkret

i din svartaste timme.

Älska dig,

tills den dag jag dör.

 

... men du sa,

att jag behövde någon lika stark som jag

inte du.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-15 20:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må Amazonia återupprättas!
2012-08-14

  Kjell A. H Lundin
jag riktigt känner kraften!
2012-07-16

    ej medlem längre
Stark text som minner om att ibland kan styrka skrämma...
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP