Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att resa sig

 

När du kan se

hoppet i rädslan,

modet i förnedringen.

 

Ditt eget jag,

glimma till.

 

Då är du redo,

att resa dig

ur askan igen.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-07-15 20:24



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Fågel Fenix.
2014-06-14

  petter rost
Här finns stor terapeutisk visdom och ett praktiskt filosofiskt djup. Och ditt språk – att mitt i poemet och dess flöde formulera dessa fem ord så här:

Ditt eget jag,
glimma till.


2014-06-02

  Tino
Magisk! En vis text som för mig talar om tålamod
och på avstånd blir allt klart
2013-03-26

  Ninananonia VIP
Sant :) då är man det redo...
2012-07-31

  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt bra. Tack...
2012-07-20

  bittemi VIP
Så sanna ord!
2012-07-20

  Magica VIP
Bra!
2012-07-18

  ULJO
Kloka ord att ta del av
2012-07-16

  Anoo Niskanen VIP
Sant!
2012-07-15

    ej medlem längre
Mmmm...härliga ord som ger styrka!
2012-07-15

  Johan Bergstjärna VIP
Att inte vara rädd för att vara rädd...

Klockren text!
2012-07-15

    ej medlem längre
bra, kraftfull text!**
2012-07-15

    ej medlem längre
Starkt och sant
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP