Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört som glas

Ett liv

Mitt liv

Ditt liv

Så skört som glas

Krossas i tusen bitar

På ett ögonblick

Försöker plocka upp allt glaskross

Hur kan man limma ihop tusen bitar?

En omöjlighet

Finns inte en chans

går bara inte




Fri vers av Tette61
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-16 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette61