Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i allt kaos

Mitt i allt kaos

Kommer lilla du

Mitt i allt kaos

Ser du dagens ljus

Mitt i allt kaos

Ler du mot mig

Mitt i allt kaos

Smälter mitt hjärta

Mitt i allt kaos

Får jag en anledning till lycka

Mitt i allt kaos

Vill jag fortsätta trots allt

Mitt i allt kaos

Känner jag värme

Mitt i allt kaos

Lyser solens strålar starkt

Mitt i allt kaos

Lilla älskade vän

Mitt i allt kaos

Välkommen hit

Mitt i allt kaos













Fri vers av Tette61
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-23 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint !!!
2012-07-23

    ej medlem längre
Fint !!!
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Tette61