Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blandning av sött och salt


Resan

Till vårt grannland jag far
skönt att komma bort några dar

Kan komma att hitta
något till en flicka

Den lilla och söta
som jag ofta ska möta

Vattnets vågor skänker mig ro
på vad ska jag tro

Om det som ska hända
eller om det ska vända

Ska hitta tillbaka
och slippa försaka

Det som jag vill
och lite till







Fri vers av Tette61
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-06 14:13



Bookmark and Share


  wildah
Tycker om :-)
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Tette61