Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint

Går sakta framåt

Känns som jag går i en labyrint

Fullt med speglar överallt

Ser mig själv från alla håll

Kommer mot mig själv från alla håll och kanter

Framifrån

Bakifrån

Höger sida

Vänster sida

Uppifrån

Nerifrån

Hur gör jag för att komma ut?

Det tar ju aldrig slut.

Hittar ingen öppning.

Måste ju finnas en öppning någonstans

När jag väl hittar en spegeldörr så är den låst

Fortsätter leta och hoppas













Fri vers av Tette61
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-02 16:24



Bookmark and Share


  wildah
Känner igen mig! Fint nedskrivet!
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tette61