Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen

Allt har en mening

Vad är meningen?

Hur hittar man en mening i det som sker?

Vad är syftet?

Kan man göra meningen till det bättre eller sämre?

Är det fortfarande en mening?

Kan man hitta en mening och göra något gott av meningen?

Hoppas det...




Fri vers av Tette61
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-16 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette61