Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sällskapliga övertydlighetens utdragenhet



~ Pratar jag i snävare kretsar kommer jag till punkt ~




Fri vers av Burläsk
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-02-06 09:47



Bookmark and Share


  sol
jag har fastnat för lååånga rubriker
och liten kärnfull text..

och den här är högklassig!!!
inte ett ord för mycke.

riktigt snyggt.
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt