Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du som får all min kärlek ifrån första stund


Ja, det kan du vara alldeles lugn för

För det är då som jag kröner dig till min Drottning

och mig själv till Kung

Och det för att i nästa sekund ta med dig ut i natten

medan natten ännu är ung...


Så numera är det alltid du som rockar min planet

min sexualitet

Den som jag ständigt uppvaktar dig med

Åtrår dig med

Den som jag ständigt vill visa dig hur vacker

den är

Den som jag numera håller dig så gränslöst

otroligt kär med

Och då det inte spelar någon roll vart du än är

För i mitt huvud så är du ju ändå bara ständigt här

då du bara vägrar att lämna mig

det lilla minsta ifred

Så ingen lek många gånger i kärleken, vill jag påstå

Men det är det nog ändå allt bara värt...


Det är du som får all min kärlek ifrån första stund!

Ken Cassel
17/-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-17 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel