Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad annat kan vi göra


än att hålla på och kramas lite grann

tillsammans

Visa att vi bryr oss om varann

Tyr oss till den milda grad

Hjälper varandra att skapa oss riktigt starka band

Starka band oss sinsemellan

Så om någon sen ber oss om lite hjälp, så sträcker vi genast

fram en liten hand

Och det för att göra denna lilla saga åtminstone

lite sann..


Så kom igen nu allihopa människor och börja kramas

lite grann

För gör ni det så kommer jag att så småningom

bjuda in er alla

på en liten resa till paradisets land

För vad annat kan vi göra än att kramas lite...

Ken Cassel
17/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-17 22:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina ömsinta rader Ken
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel