Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är jag rörande enig med mig själv om


Rörighetens rörighet...




Rörighetens rörighet
i mitt röriga
huvud

rör ihop
hela soppan till en enda röra

men

vad rör
det
er?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 00:15



Bookmark and Share


    Tea Alex
Vissa perioder är tuffa, det gäller att ta sig igenom...
2012-07-18

  Magica VIP
Rörande :)
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP